+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

weeding kapten.heuheu..
Tuesday, December 25, 2012 | 5:13 PM | 0 cakap cakap
 bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum.

heyyo peeps! whoaa,seperti biase,,blog bersarang dari satu entry ke satu entry.nampak tak aku ni seorg pelajar yg gigih study tanpa berblog? ekeke.. #citeTipu


okay..last weekend,pergi weeding abg eja.. at first tak tao nak pergi naik ape,,memandangkan sume lesenless.nasib baik lah ade driver.wee wee... so,even kami berenam je yg pergi.tu pun dah buat aku happy sbb mmg sgt rindu gilos kat mereka..

dan weeding abg eja,nice,,kapten kannn..lalu bawah pedang lagi tau uolss.. aku sebagai warga upnm,berbangge dpt pergi weeding senior upnm aku tu..aicehhh.. ;p





*maaf atas kehodohan muka aku,alin yg pakse aku buat muka hodoh. ehh? haha*



tapi sgt sedih sbb kejap je.. tak puas kot.. eja lagi lahh,,tak lepas rindu aku kat die,,al maklum lah tuan rumah,bzz.. sobss..rindu sgt sgt!! you guys,take care.. *hugs*

fayyadh and alip,thnx for the ride.. lain kali jd driver kami lg ogeyh. :D



till then, assalamualaikum :)








Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.