+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

air limpahan mata
Monday, December 23, 2013 | 11:34 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirrahim.
Assalamualaikum.



hey there..

11.25pm, 23dec2013.. 
mengadap laptop. sepi. hari ni, berkali kali dah air dari mata berlimpah. berhenti. berlimpahan semula. Allahu.. 

mengalami homesick yg sgt kronik,. like seriously, waktu stress mcm ni, ape yg aku nak buat is peluk mak kuat2,and bile tak dpt peluk,it's doubled up stress aku..

assignment numet tak siap lagi.submission 30 dec..project RC stuck,stress tak dpt buat.dah lah banyak. due date jumaat lepas, lewat dah submission. :( esok presentation highway,,tak prepare ape lg. petang ade kelas highway pulak.study week ade kls! grr.. paper final 30dec start.31 pun ade paper.2 hari berturut ade paper! bile aku nak study utk final ni ya Allah..... T_____T

Ya Allah,,aku tau salah aku,buat kerja last minute,. Astaghfirullah.. ya Allah,beri aku kelapangan hati ya Rabb. :'( beri aku ilham ya Allah utk buat semua kerja ni...

waktu2 mcm ni,aku nak peluk org utk curi charge positive dr orang yg aku peluk tu. tp sadly said,no one here.takde org yg ade utk bg charge positive..adik2 usrah sume dah balik cuti. :'( 

nak mak,nak hugs, waaaaa!



-stressed aish-


Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.