+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

annual camp civil engineering!
Wednesday, January 22, 2014 | 5:40 PM | 0 cakap cakap
bismillahiramanirrahim.
Assalamualaikum.

hye there.ini entry sedikit basi.hihi.basi. ahh,tak kira, nak update jugakkkk.. memandang kan masa hari kejadian,aku tak insta ape2 picture pun gara-gara line takde. kau tak tau aku punya stress mcm mana sebab tak dpt instagram. BAHAHA. *over*

so!
sejurus selepas aku habis final exam on 13, aku balik lah rumah untuk BERCUTI SEMESTER TIGA HARI. TIGA HARI JE! grrrr.  balik rumah, bla bla bla.. 16hb aku balik upnm semula, sbb on 17 tu ade annual camp civil engineering kat kuantan. mula2 rasa tanak pegi sbb nak cuti lama2 kat rumah.tp sbb intake kitorg yg incharge and bff aku yg sorg tu je ladies yg kena incharge,so,pergi lah jugak. *wan syafiqah khalisah,mohon terharu dgn pengorbanan aish* haha.

okay malas nak cerita sebab dah basi. pape pun,having a great time dgn course mate :') even tak se best annual camp last year rase nye,tp okayyy lahh..bule lah jugak membahagiakan hati. haha.. so, pictures!



bertolak ke kuantan. sampai dan check in resort. :')






komisyen pantai! aktiviti wajib utk annual camp civil.
time ni, junior2 akan di komisyen kan oleh senior2 which is aktiviti ni adalah aktiviti mebuli junior.muahaha.. kawww kawww junior kena. dah habis kenal buli kat pantai,kena buli kat kolam pulak. lawak lawak.. tp nak buat cane,this is our tradition! haha.



pasrah gile weyh muka depa. ;p

kejam tak kejam lah senior final year ni. haha..


 *gambar guys sgt banyak.mcm2 pattern diorg kena buli,tp sorrryy tak upload. haha.diorg sexy.erkk.* kbai.



ice breaking
malam,sesi ice breaking by batalion.skali lagi,aktiviti senior membuli junior.
well, tradition babe! tak leh nak ckp ape lahh..ini lah upnm, ini lah civil engineering upnm. haha..







hari kedua just sukan sukan je .. :')












petang,team building.. kena buat bangunan terapung guna recycle stuffs .hihi..




malam,ade malam penutup and bbq. :')




esok nya, kami ke gambang water park.. aku buat sikit pembaziran,masuk water park rm23, pastu mental masa sendiri kat dalam tu.haha.gara2 kena buli ngn classmate.lol.tragedi betul. so aku ngn wan,decide keluar water park dan pegi naik kuda pastu naik moto apentah nama nya tu.haha.. best wooo..







montaj masa malam penutup :) 





haha.tu je lah pun cerita basi aku. haha.. 
last but not least,,

third year. civil engineering UPNM. *nampak bunga 2 org je? ehems* haha.


alhamdulillah.terima kasih semuaaa. :D

civil engineering upnm rawk!


bye! salam!





Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.