+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

Ehh
Friday, February 20, 2015 | 11:38 PM | 0 cakap cakap
"Mak aku mcm berkenan ngn kau lah"

Ehh. Kau ni. Jgn mcm² lahh. Aku baru nak move on ni. Haha. 

Dan dgn slumber nye aku jawab. "Aku dah malas nak fikir. Fikir nak habis kan degree, master je ni, aku ckp ngn mak aku, sape² yg dtg minang, pastu mak aku berkenan, terima je lah.haha"

"Okayy, bagi alamat" 


Lol. Lawak lah ad member mcm ni. Sanggup kah kau nak berkakak ipar kan aku. Kahkah.

Like seriously, aku malas nak fikir dah. Makin fikir makin tak move on. Ehh. Lame sgt dah tak bahagiakan diri sendiri. Aku perlu masa utk diri sendiri dan stop thinking others utk sementara waktu ni. Amboii. Ayat tacing si aish ni kbai 😂

And i've non serious discussion with my mom,haha. Mak aku setuju utk bertanggungjawab dgn semua nya as i have no feeling dah nak fikir hal ni. 😂 so, anyone. Come to my house and meet my family. Ehh. Over nye kau. Serious. Dont text me. Go and find my brothers. Kat fb tu, yg melan omar tu semua family aku la tu. Hahahaha. 

Hashtag shoutout to future zauj. Kohkoh 👻



Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.