+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

im okay
Monday, February 23, 2015 | 7:28 PM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirrahim.

sejak dua menjak tiga menjak bermanjak menjak ni, rajin pulak rase nye ngapdate blog.. haha.. tp cerite hambar berperasaan je lah kan.. well well, aku lebih suka membebel rasa hati kesepian ni kat blog rather than the other social media.  kat dlm blog mcm takde cerita best dan happy dah sebab most of the time update instagram je..so cerita yg acah² tak best dan poyo dan sedikit annoying kite ni tulis kat blog je lah ye,as in here, i guess nobody read..kalau ade pun sape je lah kann..  haha..hye yg bace blog i,,muah ciked.ehh.

ohh btw, im okay now.. getting stronger..  :')

Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.