+Follow | Dashboard
I believe in Islam. I believe in Allah and peace.
aishOSEM?
About | Links | Stuff

| h o m e | | f a c e b o o k | | t w i t t e r | | i n s t a g r a m |


Heyy you! Assalamualaikum! Welcome to my World. Thanks for visiting.
hanya lakaran rasa dari gadis yang penuh perasaan.heuheu.

Be nice here.

-aish-
bottom







The Story Begins!

suntuk
Wednesday, March 11, 2015 | 9:36 AM | 0 cakap cakap
bismillahirahmanirrahim. :D

second week.hoiiiii dah second weekkkkkkkk! 

dan kau aish? masih berfuya fuya bergoyang kaki bersenang lenang..

pheww.. stress masa sendiri sbb push diri sendiri tapi gagal push.. haha... risau beteii.. roomate semua dah start pulun masuk lab bagai.. wuarghhh.. ape nak buat niiii..  

well last minute is aish, aish is last minute.. tapiii.. come on, ni final year project kottt! 4 jam kredit.. omma.ottoke. T__T

bertabahlahhh.. doakan aku utk lebih bersemangat okayy?

ohh btw, td jumpa ketua jabatan.. tanya pasal program TPM.tenaga pengajar muda.yg bawah kementerian tu.. pastu sir ckp.. "kami mmg akan offer kat you sbb calon first class kan, tp bagus lah kalau you dah request sendiri,insyaallah nnt kami tlg" ..and aku dengan tersipu sipu nye, alhamdulillahhhh.. haha.. insyaAllah okay kot.. tp kena dpt first class lahh.. :') so, by the time dah habis semester, dah kena prepare utk submission borang tu semua. and kena apply uni cepat lah..so IELTS pun kena buat paling lambat in june.. pheww.. ni dah april, nak amek exam ielts bulan june, nak  apply uni bulan july..if Allah izin dapat, bulan 9 dah fly!! maigad.. cepat nyee.. fuhh,, ni bukan berangan okay, ni planning, jadi tak jadi, Allah punya kerja. i just have to do it well.. doakan okay?



lots of love,
aish yg kesuntukan masa



Labels:


Older Post . Newer Post




Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by YOU.